Galéria

arctorna.jpg

Ki olvas minket

Oldalainkat 1 vendég böngészi

Designed by:
findI
Arctorna Nyomtatás E-mail

Biztosan mindenkinek van olyan élménye és megfigyelése, ha a testünk valamely izmát mozgatjuk, tormáztatjuk rendszeresen, ott minden esetben történik valami pozitív változás, feszesebb lesz, esetleg keményebb, netán a felesleges zsír eltűnik, vagy talán ez így együtt.

Emberek milliói tornáztatják a testüket nap mint nap.

Az  emberi arc pontosan olyan vázizmokból épül fel, mint a test bármely más területe, ezért pontosan úgy reagál az ott található izom a terhelésre, mint a test egyéb pontjain.

Ezt az egyszerű tényt ismerte fel Bojtor Márta, aki élettan professzor irányításával, boncteremben eltöltött tanulmányok készítésével és hosszú évek kitartó munkájával kidolgozta az ARCTORNA komplex rendszerét.

Az arc szakszerű rendszeres tornáztatásával a bőr alatti izom megtelik, az izom hasak megdagadnak. A bőr követi az izom és az alatta levő képletek vonalának változását és ezáltal kisimultabbá válik. A mozgás következtében a jobb vérellátás miatt a szövetek több tápanyagot kapnak, és jobban működik a méregtelenítés folyamata is.

Végeredmény: fiatalos, üde, kipihent hatású külső! Megszüntethető a petyhüdt lógó bőr az apróbb ráncok kisimulnak.

Az ARCTORNA hatékonyságát alátámasztja az anatómia az élettan és az edzéselmélet!!!

Az ARCTORNA rendszere egy szigorúan felépített szisztéma megfelelő arányokkal és erőcsomagokkal kidolgozva. Az izomfejlesztés speciális erővonalak mentén zajlik síkban és térben.

Az ARCTORNA foglalkozásokon csoportban dolgozunk, mert az ok mindenkinél ugyanaz: a vízveszteség és a tartószalagok megnyúlása miatt a gravitáció lefelé húzza a meglazult izmokat, a bőr pedig követi azt, az így megváltozott arckontúr láttatja az arcot idősnek.

Mégis személyre szabott a fejlesztés, hiszen a csoport igényeihez alakítom minden esetben a gyakorlatokat.

A gyakorlatokat védelem, speciális takarások alatt végezzük, így nem törődik az arc.

 

 

Bojtor Márta féle módszer: ránctalanítás,
ránckezelés, ráncsimítás, arctréning, arcgimnasztika,
arcizomtorna, arcfeszesítés, arclifting, arcbőrfeszesítés,
arcfiatalítás, ránctalanítás, arcépítés, arcszépítés,
arcformázás, ...ezt akár mind jelentheti a rendszeres ARCTORNA!

 

 

 

 

 
 

Kérdőív

Ön mikor ér rá arctornázni?